Corona

VEENENDAAL Er is een tweede inwoner van Veenendaal overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat heeft burgemeester Gert-Jan Kats zaterdagavond bekend gemaakt. Het aantal vastgestelde besmettingen in Veenendaal staat inmiddels op veertien.

VEENENDAAL Voor de derde keer is een inwoner van Veenendaal overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat heeft burgemeester Gert-Jan Kats maandag bekend gemaakt. ,,We leven mee met de nabestaanden en wensen hen kracht toe, juist ook omdat afscheid nemen ook lastig is...?"

Advertorial

VEENENDAAL Ouderen zijn extra kwetsbaar voor het coronavirus. Toch maken vijftigplussers zich meer zorgen om de gezondheid van hun naasten en om de (lokale) economie dan om de eigen gezondheid. Hamsteren hebben ze niet veel gedaan. En een minderheid (41 procent) kan zich vinden in nog strengere overheidsmaatregelen, zoals een algehele 'lock...

VEENENDAAL (ANP) De Nederlandse sportwereld wacht in spanning af wat het kabinet beslist over de maatregelen die in ieder geval tot en met 6 april gelden. Om verspreiding van het coronavirus in te dammen, mag tot en met komende maandag niet in groepsverband worden gesport. De grote vraag is vooral of de bekendste Nederlandse competitie, de...

Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...

VEENENDAAL Het coronavirus, en de daarbij horende maatregelen hebben een enorme impact op patiënten en personeel in Ziekenhuis Gelderse Vallei. Dat blijkt uit een openhartig verhaal van Mirjam van 't Veld, voorzitter raad van bestuur, op de website van het ziekenhuis. ,,Deze crisis verandert alles", zegt ze.

VEENENDAAL Scholen, kinderdagverblijven en eet- en drinkgelegenheden blijven nog minstens tot en met 28 april dicht. Het kabinet verlengt de sluiting, die aanvankelijk tot 6 april zou duren. Ook de andere maatregelen tegen het coronavirus die tot 6 april zouden gelden, blijven nog zeker ruim drie weken van kracht, maakte premier Mark Rutte...

VEENENDAAL (ANP) De voorjaarscompetitie bij het tennis is uitgesteld naar begin mei. Vanwege de maatregelen rond het nieuwe coronavirus is het niet mogelijk eerder te beginnen.

VEENENDAAL De voetbalkooien en het skatepark in het Stadspark in Veenendaal blijven vooralsnog open. Dat meldt burgemeester Gert-Jan Kats. ,,Maar, houd je aan de regels", voegt hij daaraan toe.

VEENENDAAL Er komt dit jaar geen Van Gent Finaleweken op RegiosportVeenendaal.nl. De twaalfde editie van het multimediale sportproject, dat tot dit jaar bij de Veenendaalse Krant te zien en te lezen was, is afgeblazen.