Hockey

VEENENDAAL Inmiddels zijn de hockeyers van Spitsbergen druk bezig met de zaalcompetitie en vooral de damesselectie is daar blij mee. In november werd de veldcompetitie door hen tijdelijk afgesloten met een elfde plek. 

VEENENDAAL De krokusvakantie zit erop en tegelijk ook de winterstop van de hockeyers. Dat betekent dat de spelers bij VMHC Spitsbergen ook weer hun kunsten mogen vertonen en de dames en heren zijn er klaar voor. Waar de mannen spelen om de titel in de vierde klasse, doen de dames er alles aan om in de derde klasse te blijven.

Advertorial

VEENENDAAL De hockeyvrouwen van Spitsbergen zijn niet met het gewenste resultaat aan het tweede deel van de competitie begonnen. Tegen Baarn gingen de dames op eigen veld onderuit en daardoor blijft de blik naar onder gericht. 

VEENENDAAL In een spannende wedstrijd is het de mannen van Spitsbergen gelukt om de punten in Veenendaal te houden. Op eigen veld werd Avanti verslagen en daardoor blijven de hockeyers meedoen om de bovenste plaatsen. 

Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...

VEENENDAAL De hockeycompetities van standaard teams kunnen worden uitgespeeld met alleen play-offs. Die optie noemt Erik Gerritsen, directeur van de KNHB, op hockey.nl.

VEENENDAAL De Nederlandse hockeybond KNHB heeft alle competities van dit seizoen beëindigd. Er worden geen kampioenen uitgeroepen. Geen club promoveert of degradeert. Dat heeft de hockeybond dinsdagavond bekend gemaakt naar aanleiding van de kabinetsbesluiten over de verlenging van de corona-maatregelen.

VEENENDAAL Bij hockeyvereniging VMHC Spitsbergen heeft de jeugd woensdag aan het einde van de middag weer gebruik gemaakt van de accommodatie. De talentjes tot en met twaalf jaar mochten weer met elkaar sporten.

VEENENDAAL Bij  VMHC Spitsbergen hebben ze een geweldige manier gevonden om de club te steunen. Nu er in het openbaar vervoer al mondkapjes verplicht zijn en we niet weten of er in september bijvoorbeeld in clubhuizen of bij wedstrijden mondkapjes verplicht of aangeraden worden, heeft de hockeyclub mondkapjes laten ontwikkelen. 

VEENENDAAL Het hek zit stevig op slot, maar dat betekent niet dat er niemand bij VMHC Spitsbergen is. Iedereen die lid is van de hockeyclub weet maar al te goed dat Cees ‘Kampong’ van Hees ergens rondloopt. Op een zonnige woensdagmiddag is dat niet anders; sigaartje in de mond, zweet op het voorhoofd en maar bezig zijn. ,,Welkom in mijn tuin”,...