Lokaal

[BEVERWIJK] Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat weet Jacco Tuijn uit Beverwijk als geen ander. Oud-prof wielrenner Bram Tankink geeft de medewerker van Nieuwsblad De Kennemer een flinke steun in de rug geven door hem te verrassen bij de Tour de France. 
[HAARLEM] Een man is zaterdagochtend het Spaarne ingesprongen nadat een oudere vrouw met haar scootmobiel te water was geraakt. De vrouw reed met haar scootmobiel naar de pont die ter hoogte van de Belgielaan over het Spaarne vaart toen ze met haar wagentje rechtdoor het water in reed. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen om...
Advertorial
[BEVERWIJK] Bij NUL241 aan de Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk wordt dinsdag 13 augustus een Minecraft Building Contest gehouden.
SCHIPHOL (ANP) Door een storing bij het tankbedrijf kunnen vliegtuigen op Schiphol niet tanken. Dat bevestigt een woordvoerder van de luchthaven. "Aircraft Fuel Supply, dat de brandstoftoevoer verzorgt, kampt sinds 13.00 uur met een storing. De oorzaak is niet bekend."
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
HEEMSTEDE (ANP) Een man die op verdenking van mishandeling was aangehouden en geboeid achter in een politieauto was gezet, is het zaterdagavond gelukt om te ontsnappen. Lang duurde zijn vrijheid niet, aangezien hij in de ochtend bij een vriend in de auto werd aangetroffen, meldt een wijkagent uit het Noord-Hollandse Heemstede.
VINKEVEEN Het begin van de zomervakantie is vorige week woensdag door de buren van het 2e hofje van de Dodaarslaan gevierd met een gezellige Amerikaanse barbecue.
VOORTHUIZEN Met behulp van grote kranen werd maandag de Schaapsdrift, de nieuwe voetgangersbrug ten noorden van Voorthuizen, op z'n plek gehesen. Het gevaarte van 35 meter lang werd dit weekend als bijzonder transport naar Voorthuizen gebracht en vormt straks de directe verbinding tussen het dorp en het Wilbrinkbos. Via deze brug kunnen...
BAARN Wat was het weer gezellig in speeltuin Baarn aan de Jan Steenlaan. Peuterspeelzaal Hummelhonk hield maandagochtend 15 juli hier het jaarlijkse zomerfeest. Op de peuterspeelzaal was de laatste weken met de peuters gesproken, gezongen, gespeeld en geknutseld over het thema "Water". Bij de ingang van de speeltuin werd er door de...
HOORN Vrijdagmiddag omstreeks kwart voor twee heeft bij Jachthaven De Grashaven in Hoorn een explosie op een boot plaatsgevonden.