Lokaal

NIJKERK Organisator Wilbert van den Burg wil nog niet opgeven als het gaat om het verkrijgen van een vergunning voor de Visual Art Rally. Eind januari zit hij nogmaals met burgemeester Gerard Renkema van de gemeente Nijkerk om tafel voor een evaluatie.
AMERSFOORT Denken in mogelijkheden, dat is wat de Amersfoortse Eva Mol dagelijks doet. Haar beperking krijgt de dertiger niet klein en ze verlegt keer op keer grenzen. ,,Een beperking is pas een beperking, als je jezelf erdoor laat beperken. Voor vrijwel alles is een oplossing en als deze er niet lijkt te zijn, moet je iets anders verzinnen."
Advertorial
WOUDENBERG (ANP) Veldrijder Lars van der Haar uit Woudenberg is tweede geworden op het Nederlands Kampioenschap. De Woudenberger moest in Rucphen Mathieu van der Poel voor zich dulden, die werd voor de zesde keer op rij Nederlands Kampioen. Het brons ging naar Joris Nieuwenhuis.
EDE ZVV Ede heeft vrijdagavond na een 9-4 zege op competitiegenoot LZV/Kuypers de laatste vier bereikt in het nationale zaalvoetbalbekertoernooi 2019/2020. ,,Dit is echt uniek in onze Edese zaalvoetbalgeschiedenis", verklaart ZVV Ede voorzitter Leon Verbakel. 
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
EDE Het Europees kampioenschap waterpolo vindt plaats vanaf komende zondag tot en met zondag 26 januari in Boedapest. Ondanks dat Ruud van der Horst geblesseerd moest afhaken, zijn er in totaal nog vier leden van Polar Bears van de partij. Eelco Wagenaar bij de mannen. Bij de vrouwen is het trio Simone van de Kraats, Joanne Koenders en Iris...
VEENENDAAL Sportnieuws stopt niet bij de gemeentegrens van Veenendaal. Op RegiosportVeenendaal.nl is vanaf nu ook sportnieuws uit de regio te lezen.
EDE Arnold Brehler wordt de nieuwe trainer van DTS Ede. Maandagavond tekende de 51-jarige inwoner van Doorwerth een tweejarig contract met een optie van een nog een jaar bij de Edese eersteklasser.
[NIJKERK] In een tot de laatste plaats bezette Sint Catharinakerk gaf het Bach Consort Nijkerk zaterdagmiddag een nieuwjaarsconcert.
EDERVEEN Advendo'57 en trainer Jan Fluit gaan nog een jaar met elkaar verder. Dat werd zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt. Voor de 61-jarige Edenaar wordt het zijn vierde seizoen in Ederveen. In het verleden was hij al vier jaar werkzaam op sportpark Allemanskamp. Ook was Fluit trainer van onder meer het toenmalige VVA'71 en...