Overig

VEENENDAAL Voor het eerst in vijf jaar is het aandeel ingeënte kinderen volgens het RIVM licht toegenomen. Het percentage tweejarigen dat het volledige Rijksvaccinatieprogramma heeft doorgelopen is landelijk gezien in een jaar tijd gestegen van 90,2 naar 90,8 procent. In de gemeente Veenendaal steeg het cijfer ook. Van 84,1 procent in 2019...
VEENENDAAL De sleutels zijn in het bezit van The Power Community en daarmee zijn zij de trotse eigenaar van een oude kerk. Na wat verbouwingen hopen zij aan het einde van dit jaar hun sportlessen te kunnen geven in de voormalig Sola Fide kerk. ,,Dit gaat heel vet worden."
Advertorial
VEENENDAAL Het survivalseizoen werd in maart plotseling afgebroken als gevolg van het oprukkende coronavirus. De Survivalrun Bond Nederland besliste echter onlangs dat er sinds de seizoensstart in september 2019 voldoende wedstrijden waren volbracht om titels toe te wijzen, zodat de tussenstand in maart representatief was voor einduitslag....
VEENENDAAL Tennisser Botic van de Zandschulp uit Veenendaal kan deze zomer al een gooi doen naar een nieuwe nationale titel. Het NK wordt namelijk dit jaar niet in de winter gehouden, maar in de zomer zodat tennissers ritme kunnen opdoen voor het naderende wedstrijdseizoen.
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
VEENENDAAL (ANP) Met het ‘Fit met Diabetes’ e-book leert oprichter Ronnie van der Linden (28) van informatie- en blogplatform Ronniesdosis.nl, diabetes type 1 patiënten hoe ze hun conditie zelf beter kunnen managen. Het doel is om zo patiënten naast de reguliere zorg meer middelen te bieden om zelf hun levenskwaliteit te verbeteren.
VEENENDAAL Ook jongeren van 12 tot en met 17 jaar kan vanaf maandag 6 juli recreatief zwemmen in zwembad De Vallei in Veenendaal. Het is een van de versoepelingen die aanstaande maandag ingaan.
VEENENDAAL Ralph en Mika van de Pavert kunnen bijna niet wachten. De kartende broers uit Veenendaal komen dit weekend weer in actie. En dat is lang geleden.
VEENENDAAL Na weken zonder wedstrijden mag het aanstaande zaterdag weer; de Veenendaalse honk- en softbal club (VHC) Blue Socks kan aan de bak. Al langer waren er vragen of én wanneer de honkbalcompetitie gestart ging worden en dinsdagavond kwam daar opeens duidelijkheid. Aanstaande zaterdag mogen de mannen van Blue Socks een uitwedstrijd in...
VEENENDAAL Het leek er op dat de Nederlandse kampioenen wielrennen van precies een jaar in Ede, twee jaar lang konden rijden in hun rood-wit-blauwe kampioenstrui. Door de coronamaatregelen werd het NK van dit jaar aanvankelijk geschrapt. Maar dat is nu teruggedraaid. De Nederlandse kampioenschappen wielrennen worden in augustus alsnog gehouden.