Waterpolo

VEENENDAAL Het lijkt erop dat de carrière van Jonie Brouwer als een nachtkaars uitgaat. De speler van VZC heren 1 heeft bekend gemaakt na dit seizoen te stoppen met selectiewaterpolo en door het coronavirus lijken er geen wedstrijden meer te komen. ,,Dit zou dan wel een abrupt einde zijn van mijn tijd in Heren 1, maar uiteindelijk is het ook...
VEENENDAAL De waterpolomannen van VZC hebben zich zaterdagavond definitief veilig gespeeld. Door de 7-14 overwinning bij VZV kon er gefeest worden en hoeft de ploeg van Guido Schreuder niet meer naar beneden te kijken. 
Advertorial
VEENENDAAL Bij de waterpolomannen is het een seizoen met ups en downs en zaterdagavond had de ploeg van Guido Schreuder zichtbaar een down. Tegen OZ&PC gingen de Veenendalers hard onderuit en dit had het vooral aan zichzelf te danken. ,,De mooiste aanvallen werden niet benut en dat zorgde voor frustratie", aldus aanvoerder Jeroen...
VEENENDAAL Tegen de nummer vier uit de competitie is het VZC niet gelukt te stunten. De Veenendaalse waterpolomannen verzaakten vooral in de eerste en laatste periode, waardoor ze met 14-8 onderuit gingen bij BZ&PC. 
Advertorial
VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere...
VEENENDAAL Door de 7-17 overwinning op Haerlem is de blik van VZC omhoog gericht. De waterpolomannen lijken veilig te zijn en mikken daarom op een plek in de middenmoot. ,,Ja we zijn nu voor 99% veilig en kunnen nog lekker in de middenmoot eindigen. Dat is beter dan vorig seizoen."
VEENENDAAL Door een treffer tien seconden voor tijd hebben de waterpolomannen van VZC gewonnen van Aqua Novio. In het eigen bad zorgden de ploeg van Guido Schreuder en de bezoekers voor spektakel en kwam een eindstand van 14-13 op het wedstrijdformulier. 
VEENENDAAL De waterpolomannen van VZC hebben zeer belangrijke punten gepakt. Tegen Het Y werd met 5-14 gewonnen en daardoor kunnen de Veenendalers weer iets omhoog kijken in plaats van naar beneden. 
VEENENDAAL Met de blik op de toekomst gericht is er bij VZC nog geen enkele reden tot paniek. De waterpolomannen staan momenteel derde van onder in de eerste divisie en dat is nog maar één plaats boven de streep. Toch weigert coach Guido Schreuder negatief te denken en durft hij hardop uit te spreken dat de Veenendalers niet degraderen. ,,Daar...
VEENENDAAL Tegen de nummer drie uit de competitie, Dordrecht, is het VZC niet gelukt de punten in eigen bad te houden. De waterpolomannen uit Veenendaal verloren met 6-13 en blijven daardoor op de tiende plaats.