Meisje onwel na hardcore feest

[CASTRICUM] Een vrouw is zondag 26 november rond 22.30 uur onwel geworden in de Dorpsstraat. Toen de politie arriveerde, hielden omstanders haar vast. Zij was onder invloed van alcohol en drugs. Ze was niet aanspreekbaar, maar ademde wel en kotste alles onder. Volgens omstanders was zij bij een hardcore feest in Castricum geweest. Zij is vervoerd naar het Rode Kruis Ziekenhuis en haar moeder is in kennis gesteld van het voorval.

Dronken scooter-bestuurder raakt rijbewijs kwijt

[CASTRICUM] Politieagenten zagen maandag 27 november rond 0.50 uur over de Dorpsstraat een snorfiets wegrijden vanuit het horecagebied. De bestuurder is staande gehouden. Hij rook duidelijk naar alcohol en heeft geblazen. Dat was veel te veel. Op het bureau blies hij zelfs 750 ug/l, terwijl 220 het maximum is. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Autodieven in Castricum en Limmen

[CASTRICUM] Tussen donderdag 30 november 22:00 uur en vrijdag 1 december 7:30 uur is er een personenauto merk BMW, voorzien van het kenteken 20TNH4 gestolen vanaf de Oude Haarlemmerweg te Castricum

Tussen woensdag 29 november 23.00 uur en donderdag 30 november 12.30 uur is er een zwarte VW Transporter met het kenteken 05VFK2 gestolen vanaf een parkeerplaats aan het Goudstuk te Limmen.

Poging tot inbraak in Akersloot

[AKERSLOOT] Bij een vrijstaande woning gelegen aan de Waterzijde te Akersloot heeft donderdag 30 november tussen 06.30 en 08.30 uur een poging tot inbraak plaatsgevonden. In de nachtelijke uren heeft men enkele voorwerpen onder de openstaande rolluiken van de woning geplaatst. Toen de bewoner zijn woning verliet, heeft hij de rolluiken naar beneden gedaan. Rond 08.30 uur werd er door een bezoeker van die woning opgemerkt dat er voorwerpen onder de rolluiken stonden en dat het cilinderslot van de voordeur afgebroken was. De dader(s) zijn niet in de woning geweest.