• Aangeleverd
  • Aangeleverd

Goed begin van zomervakantie voor bewoners Dodaarslaan

VINKEVEEN Het begin van de zomervakantie is vorige week woensdag door de buren van het 2e hofje van de Dodaarslaan gevierd met een gezellige Amerikaanse barbecue.

"Het prikken van een datum waarbij iedereen aanwezig kon zijn was lastig. In de weekenden zijn de agenda's overvol dus het voorstel om door de week een relaxte avond te organiseren viel in goede aarde. Door een snelle actie van de gemeente die de door de storm afgevallen takken opruimde en het gras maaide voor deze activiteit zag ons 'hof' er weer netjes uit", aldus een aanwezige buurtbewoner.

De buurtbewoners brachten zelf hun eten en drinken mee en dat werd gedeeld met elkaar. Altijd al eens de salade van de buurvrouw willen proeven, dit kon deze avond. "De BBQ van buurman Pieter deed weer prima dienst om de meegebrachte stukjes vlees te bakken. Naast lekker eten was het ook lekker bijpraten met de buurtjes en om de zomerse stemming nog te vervolmaken werden de jeu-de-boules ballen tevoorschijn gehaald. Op de gerenoveerde jeu-de-boules baan werd er hard gestreden. We gaan volgend jaar zeker deze wijze van buurtbarbecue herhalen", aldus de buren.