Open Dagen glasatelier Lida Dijkstra

[OBDAM] In het eerste weekend van het nieuwe jaar staan de deuren open van het glasatelier van Lida Dijkstra aan de Poel 45 in Obdam. Bezoekers zijn welkom op zaterdag 6 en zondag 7 januari.

In het atelier is te zien wat er zoal gebeurt in haar pand op het bedrijventerrein. Op de begane grond is haar expositieruimte en is een grote verscheidenheid aan glasobjecten te zien. Onder andere Lida's nieuwste werken zijn te zien. Daarnaast zijn er diverse glasobjecten. Op de bovenverdieping is haar atelier waar een grote glasoven staat van 2x1 meter. Hier worden ook grote glasobjecten in gemaakt. Soms in opdracht. Ze verzorgt ook workshops. Lida geeft de bezoekers van haar atelier uitleg over haar werk.  Lida's glasobjecten worden geëxposeerd tijdens diverse door haar zelf georganiseerde exposities, waaronder Kunst in de Kerk ( Pasen), DUDOK expo en de expo in het Witte Kerkje te Heiloo (Pinksteren) .
Daarnaast exposeert zij het hele jaar bij diverse galeries in het land. Het atelier is op 6 en 7 januari open van 11.00  tot 17.00 uur.