Beginnen met hardlopen in 2018

Nieuwe cursus start in januari bij AV Hera

[HEERHUGOWAARD] De start van het nieuwe jaar betekent voor veel mensen ook altijd het moment van goede voornemens. Wie iets aan zijn conditie wil gaan doen en wil beginnen met hardlopen, kan vanaf 6 januari 2018 terecht bij Atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard voor een nieuwe beginnerscursus hardlopen.

Iedereen kan hardlopen. Het maakt niet uit of je jong bent of oud, dik of dun. Hardlopen is leuk, gezond en ontspannend voor iedereen. Beter en langer hardlopen kun je leren. Op zaterdag 6 januari start er een nieuwe cursus van zeven weken 'Beginnnen met hardlopen'.
Bij Atletiekvereniging Hera in Heerhugowaard kunnen mensen leren hardlopen, waardoor hun conditie en techniek verbetert en ze nog meer plezier in het hardlopen krijgen.

Drie keer per jaar start de atletiekvereniging met een beginnersgroep, dat is in januari, april en september. Iedereen is van harte welkom om mee te doen.

De start van de eerste beginnerscursus van het nieuwe jaar is op zaterdag 6 januari 2018 van 9.30 tot 11.00 uur. Ook kan er op woensdag 10 januari van 19.30 tot 21.00 uur begonnen worden met de cursus. De hele cursus duurt zeven weken en de deelnemers twee keer in de week trainen; zaterdagochtend en woensdagavond. Hierna biedt Hera ook een vervolgprogramma aan ter voorbereiding op de Heerhugowaard City Run By Night.

Interesse in de beginnerscursus hardlopen bij Hera? Aanmelden is mogelijk via www.avhera.nl/beginnen-met- hardlopen. Op de site is ook meer informatie te vinden over alle cursussen die de Heerhugowaardse atletiekvereniging aan biedt.