Officiële start Turncentrum Waterland

WATERLAND Onder toeziend oog van Notaris Rietbergen zijn vrijdag de handtekeningen gezet onder de oprichtingsakte van Stichting Turncentrum Waterland . De samenwerking tussen Gymnet Purmerend en Hercules Beemster die reeds anderhalf jaar geleden is gestart, is hiermee officieel bekrachtigd. Als bestuursleden zijn Theo van Helden, Dick Bart en Judith Meijn aangetreden. Zij zijn , samen met Liesbeth Klinkhamer en Emilia Ric-Doe, nauw betrokken geweest met het vorm geven van deze samenwerking.

[COMPLEET LESPROGRAMMA] Gymnet en Hercules hebben beiden de hoogste wedstrijdgroepen van zowel de meisjes/dames- als de jongens/herenafdeling ondergebracht in deze stichting. Zo kunnen de bijna honderd aangesloten talentvolle turners en turnsters, die trainen in de nieuwe turnhal in MFSA de Beuk, optimaal gebruik maken van de gebundelde kennis, ervaring en faciliteiten.

De recreatieve gym- en turngroepen en de lagere divisies van beide verenigingen trainen gewoon nog onder de vlag van de eigen vereniging. Zo heeft Gymnet een compleet lesprogramma op vijf verschillende locaties in Purmerend en is er bij Hercules een ruim aanbod van recreatieve turn- en gymlessen in de permanent ingerichte turnhal in Zuidoostbeemster.

[VERTROUWEN] Sinds begin september wordt door Turncentrum Waterland gebruik gemaakt van de turnhal in Purmerend. De hal meet ruim 22 bij 37 meter en is ingericht met de modernste trainings- en wedstrijdmaterialen. In de trainingen is nu al zichtbaar dat al deze toestellen bijdragen aan de ontwikkeling van de turnster en turners. De progressie bij de groepen is goed zichtbaar en geeft vertrouwen voor het komende wedstrijdseizoen. Begin november doen een aantal teams mee aan de voorrondes van de Nederlands Kampioenschappen en begin december starten de voorwedstrijden die uitmonden in de individuele landelijke finales.

Om de turners en turnsters van Turncentrum Waterland optimaal te kunnen blijven faciliteren is de stichting op zoek naar bedrijven die hen willen sponsoren.

In de turnhal zijn optimale mogelijkheden om sponsorborden op te hangen.

Interesse om Stichting Turncentrum Waterland met een sponsorbijdrage te ondersteunen? Neem contact op met Liesbeth Klinkhamer tel 06-13563127