• Sportservice Veenendaal

Beweging voor senioren: ook in coronatijd is er veel mogelijk

VEENENDAAL Door de huidige coronacrisis zijn veel senioren gebonden aan huis, maar dat betekent niet dat er geen mogelijkheden tot beweging zijn. Sportservice Veenendaal biedt verschillende mogelijkheden om in beweging te komen en te blijven. In kleine groepen wordt op gepaste afstand weer buiten gesport, zoals te zien is in de video onderaan dit artikel.

Wil jij in beweging blijven en anderen ontmoeten? Sportservice Veenendaal biedt verschillende activiteiten aan voor senioren in Veenendaal. Voor de actieve senioren is er bijvoorbeeld Galm, een gevarieerd sportprogramma met balspellen, beweging en conditietraining. Wil jij in beweging blijven op je eigen niveau? Dan is er Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). De sportinstructeurs van Sportservice Veenendaal geven deze lessen iedere werkdag op verschillende locaties in Veenendaal.

Wil jij vallen voorkomen? Dan is de valpreventiecursus iets voor jou! Tijdens deze cursus versterk jij je spieren en krijg je praktische tips om vallen te voorkomen.

Zo zie je, er is voor iedereen wel wat. Bovendien staan op de website van Sportservice Veenendaal diverse beweegadviezen. Hoe doe je een goede warming-up, wat kun je doen aan je lenigheid, je balans, je spierkracht? In een handig overzicht staan de diverse oefeningen voor thuis op een rijtje.