• BDUmedia

Sportservice Veenendaal en Regiosport Veenendaal gaan samenwerken

VEENENDAAL Er is een nieuwe samenwerking in de 'Veenendaalse sportwereld'. Op het Sportgala in de Basiliek is zaterdagavond bekend gemaakt dat RegiosportVeenendaal.nl, het nieuwe sportplatform in de gemeente Veenendaal, en Sportservice Veenendaal partners worden. De twee partijen slaan de handen ineen en willen samen aandacht genereren voor alle soorten sport in de gemeente.  

door Jeroen van der Veer

Frank Hafkamp, directeur van Sportservice Veenendaal, is verheugd met de samenwerking. ,,Samen willen we ervoor zorgen dat top- en breedtesport nog beter op de kaart komt. We juichen dit initiatief toe en dragen graag ons steentje eraan bij." De komende weken wordt de samenwerking verder uitgewerkt en ook zichtbaar op de website.

Het nieuwe sportplatform is eind vorig jaar ontstaan nadat bekend werd dat de Veenendaalse Krant door BDUmedia werd verkocht aan DPG en zodoende ophield te bestaan. De sportredactie van de voormalige krant besloot het initiatief te nemen om een nieuw online sportplatform te creëren. ,,Op RegiosportVeenendaal.nl komt veel van wat we de afgelopen jaren op sportgebied gedaan hebben samen. We gaan door met de verslaggeving van sporten als voetbal, korfbal, waterpolo, volleybal en tafeltennis. Eigenlijk zoals onze lezers de afgelopen jaren van ons gewend zijn'', zegt Norbert Witjes als Hoofd Content van BDUmedia.

Witjes: ,,RegiosportVeenendaal.nl wil de Veenendaalse sport in de breedste zin van het woord een podium bieden: prestatiesport, breedtesport en aangepaste sport. We gaan op zoek naar de samenwerking met de Veenendaalse sportclubs, maar ook met individuele sporters én het bedrijfsleven. Op die manier komt alles samen op het digitale sportpodium.''

Niets missen? De redactie van RegiosportVeenendaal.nl is ook te volgen op Instagram (@regiosportveenendaal.nl), Facebook en Twitter (@regiosportvdaal).