• TV Spitsbergen

Tennistopper komt naar TV Spitsbergen

VEENENDAAL ,,Ik kom naar 'Spits' om met jou een balletje te slaan." Een uitnodiging die veel mensen niet dagelijks krijgen. En al helemaal niet van een tennisser uit de Nederlandse en wereldtop. Binnenkort is het realiteit, want Bibiane Schoofs komt binnenkort naar TV Spitsbergen.

De complete Nederlandse tennistop heeft zich aangesloten bij de campagne 'Balletje slaan?'. Op initiatief van Robin Haase nodigen ze mensen uit op de tennisbaan en stimuleren hen zo om meer te bewegen. RegiosportVeenendaal.nl publiceerde er vorige week al over.

De Veenendaalse tennisclubs VTC, TVVW en TV Spitsbergen doen ook mee aan de actie. Bij TV Spitsbergen komt dus binnenkort Schoofs op bezoek om een balletje te slaan. De tennisster werd geboren in Rhenen en zette op 4-jarige leeftijd haar eerste passen op de tennisbaan, bij TV Spitsbergen in Veenendaal. Inmiddels behoort ze tot de topspeelsters, ze is de nummer 5 van Nederland, speelt voor Nederland in het Fed Cup Team en staat nummer 186 van de wereldranglijst.

Belangstellenden die wel een potje willen tennissen tegen Schoofs kunnen zich aanmelden via wijzijntennis.nl of door een mail te sturen naar Alex.boers@tvspitsbergen.nl