• DOVO

DOVO houdt eerste 35+ toernooi

VEENENDAAL Voetbalvereniging DOVO gaat zaterdag 13 juni voor het eerst een 35+ toernooi houden. Het toernooi begint om 12.00 uur en er doen zestien teams mee.

Sinds vorig seizoen speelt DOVO met een 35+ team in de 35+ competitie en niet zonder succes. ,,Inmiddels zijn we twee kampioenschappen rijker en hebben we ook bij deze categorie de naam van DOVO positief in de schijnwerpers geplaatst. Door het succes en het enorme spelplezier bij 35+ voetbal willen we graag DOVO verder laten kennismaken met deze leuke tak van sport en de vriendschappen die daaruit voortkomen", aldus de toernooicommissie op dovo.nl.

De zestien deelnemende ploegen worden verdeeld over vier poules. Na de poulefase worden er kruisfinales en uiteraard de finale gespeeld zodat elk team minimaal vijf wedstrijden van vijftien minuten heeft gespeeld. De eerste deelnemende verenigingen hebben inmiddels toegezegd om met dit toernooi mee te doen, naast gastheer DOVO zijn dat GVVV, Veenendaal, VRC, Genemuiden en FC Lienden

Na de laatste wedstrijd zal er in de kantine en op het buitenterras een feest gehouden worden met een dj. Daarnaast zal er voor de deelnemende teams en toeschouwers vanaf 18.00 uur ook eten beschikbaar worden gesteld. Tijdens de 'derde helft' wordt een verloting gehouden waarbij de opbrengst ten goede komt aan de renovatie van de kantine.