• * Archieffoto

    Ted Walker

GVVV kijkt naar onder na nederlaag tegen Katwijk

VEENENDAAL Na afloop van de 0-3 nederlaag tegen Katwijk was Johan Jansen duidelijk. Katwijk was beter, de bezoekers beschikken over meer kwaliteit en GVVV heeft momenteel niet al te veel vertrouwen. Met die woorden werd het duel door de GVVV-doelman samengevat. ,,Het zit ons even niet mee."

door Jeroen van der Veer

In Veenendaal waren de bezoekers eigenlijk de gehele partij de bovenliggende ploeg, maar ook GVVV kreeg mogelijkheden. Desondanks werd met een 0-0 tussenstand begonnen aan de tweede helft en duurde het lang voordat het publiek de eerste treffer zag. 

MENTALITEIT Twintig minuten voor tijd sloeg Katwijk toe en liep het vervolgens uit naar 0-3. ,,Na de eerste treffer ging het daarna wel erg hard", aldus Jansen, die zelf een goede partij speelde. Toch had hij dit liever anders gezien. ,,Ik scoor liever een vijfje en dat wij dan winnen. Maar goed, het is nu eenmaal de fase waarin we zitten. We wisten dat Katwijk veel kwaliteit heeft en moesten daarom op mentaliteit zien te winnen. Daarin zijn we niet geslaagd."

Door de nederlaag moet GVVV toch weer naar beneden kijken, beseft ook Jansen. ,,We kunnen wel roepen dat we te goed zijn voor degradatievoetbal, maar de stand liegt niet. Er moeten echt nog wat wedstrijden gewonnen worden..."