• Erwin van Veldhuizen

GVVV neemt afscheid van aanvaller en verlengt met doelman

VEENENDAAL De samenwerking tussen GVVV en Damiano Schet stopt na dit voetbalseizoen. De 29-jarige aanvaller kwam vorig jaar over van Katwijk, maar kon in Veenendaal nooit echt overtuigen. 

door Jeroen van der Veer

In oefenwedstrijden wist de buitenspeler regelmatig zijn doelpuntje mee te pikken, maar in competitieverband vond hij nog geen enkele keer het net. Vaak werd hij door Niek Oosterlee gebruikt als invaller. 

De technische commissie heeft de aanvaller laten weten dat het voor beide partijen beter is om verder te kijken. Schet speelde tien officiële wedstrijden voor de Veenendaalse blauw-witten. 

VERLENGING Tegenover het vertrek van Schet staat het bijtekenen van doelman Joshua van den Berkt. De 22-jarige sluitpost gaat zijn derde seizoen in op sportpark Panhuis.

De Barnevelder kwam in 2018 over van Blauw Geel'55 en is de tweede doelman achter dorpsgenoot Johan Jansen. Joshua van den Berkt is de twaalfde speler die GVVV voor volgend seizoen heeft gecontracteerd. Het trok Joshua Patrick en Joël van Wijk aan en verlengde met Philip Ties, Corné Davelaar, Patrick-Prosper Fini, Tom Oostinjen, Mart de Jong en Johan Jansen. Robin Mulder, Jeremy de Graaf en Laurens van der Voort hebben nog een doorlopend contract tot medio 2021.