• Ted Walker
  • * Archieffoto

    Ted Walker
  • Brenda Dekker
  • Brenda Dekker

LIVEBLOG: GVVV - DOVO gestaakt na opstootjes

VEENENDAAL De 25ste editie van de Jan Rebergenbokaal staat op 27 december weer op het programma. De jubileum-editie wordt gespeeld in Sporthal West en de organisatie verwacht weer flink wat doelpunten en honderden mensen publiek. Alle ontwikkelingen, uitslagen en doelpuntenmakers vindt u in onderstaande liveblog. 

door Jeroen van der Veer

20.12 uur: Na enorm veel strafschoppen is DOVO de winnaar geworden van het toernooi.

19.52 uur: We gaan penalty's nemen in Sporthal West. Wie gaat de jubileumeditie in winnen; DOVO of De Merino's? We weten het straks.

19.47 uur: Wat een heerlijke finale is dit. De Merino's en DOVO maken er een feestje van. De stand nog altijd 1-1.

19.39 uur: Vincent van de Weerdhof scoort de 1-1. De spanning is duidelijk voelbaar. Gaat De Merino's opnieuw het toernooi op zijn naam schrijven? 

19.34 uur: Er is rust bij de finale tussen DOVO en De Merino's. De tussenstand is 1-0 in het voordeel van DOVO. 

19.30 uur: Lars Middelwijk schiet DOVO in de finale op een 1-0 voorsprong.

19.15 uur: De finale tussen DOVO en De Merino's is begonnen. De sfeer is nog wat gespannen, maar de spelers willen er graag een voetbalfeestje van maken. 

19.00 uur: De wedstrijd DOVO - GVVV is gestaakt bij een tussenstand van 0-2 (Simon van Zeelst en Yannick Zeeman). Meerdere opstootjes in het veld zorgden ervoor dat de vlam in pan sloeg. De organisatie wil niet verder met deze wedstrijd en heeft besloten dat DOVO naar de finale gaat.

18.52 uur: Pim Gardien (De Merino's) openende de halve finale met een rake pegel van afstand. Fabian van Beek, speler van VRC, bekroonde vervolgens het goede spel van zijn ploeg en zette de 1-1 op het scorebord. De Merino's heeft echter Joop de Bruin in het team en deze spelmaker maakte al vrij snel de 2-1. Dit betekende ook de eindstand en daardoor zijn zij de eerste finalist.

18.34 uur: De eerste halve finale gaat beginnen. VRC speelt in een propvol Sporthal West tegen De Merino's.

18.06 uur: We gaan pauze houden. Om 18.30 uur gaan we weer verder met VRC tegen De Merino's en GVVV tegen DOVO. 

18.05 uur: Een klein stuntje leek er te komen, maar GVVV liet dit niet toe. Door een doelpunt van Kevin Krikke pakte SV Panter de voorsprong, maar daarna ging Patrick Prosper Fini los. De GVVV-speler wist twee keer te scoren 1-2. Daarna wist ook Justin Spies een doelpunt te maken. 

17.46 uur: De Merino's wint van Advendo en is ook door naar de volgende ronde. Bij De Merino's wisten Vincent van de Weerdhof (2x) en Patrick Paschedag (2x) te scoren. Namens Advendo deed Dirko Bos wat terug; 4-1.

17.27 uur: DOVO is zeker van de volgende ronde. Zij versloegen Veenendaal met 3-1. Doelpuntenmakers namens DOVO waren Yannick Zeeman (2x) en Simon van Zeelst. Namens Veenendaal scoorde Gert Jan Snijders.

17.02 uur: Vier doelpunten in het duel tussen VRC en Renswoude en uiteindelijk kwam er geen winnaar. Rick van de Steeg en Khalid Oulad Ahmed (VRC) en Niels Romeijn en Mo Issaoui (Renswoude) maakten de doelpunten.

16.44 uur: GVVV heeft zijn eerste overwinning van het toernooi te pakken. Taoufik Adnane (2x) en Joeri Potjes zorgden voor de 3-0 overwinning.

16.22 uur: De Merino's heeft ook haar tweede wedstrijd van de dag gewonnen. Vincent van de Weerdhof (2x), Joop de Bruin en Arrien Bakkenes wisten het net te vinden: 4-0. 

16.03 uur: Renswoude wint van Veenendaal. In Sporthal West scoorde Aslan Benbouker en Niels Romeijn; 2-0.

15.43 uur: Japser Waalkens heeft er met een treffer voor gezorgd dat DOVO niet van VRC verloor. De treffer van Robin Segers (VRC) leek lang de winnende te worden, maar Waalkens dacht daar anders over; 1-1 

15.22 uur: Joop de Bruin voelt zich in Sporthal West als een kind in de speeltuin. De speler van De Merino's scoorde twee keer en daardoor winnen zij van GVVV: 0-2.

15.08 uur: De eerste gele kaart van de middag is gevallen. Pim Gardien (De Merino's) krijgt deze eer. 

15.00 uur: Een schitterend affiche staat op punt van beginnen: De Merino's - GVVV. Dit wordt ongetwijfeld spektakel. 

14.58 uur: Advendo wint in poule A van sv Panter. De eindstand is in Sporthal West 0-2. Doelpunten werden gescoord door Jan Mulder en Dirko Bos.

14.39 uur: Door een doelpunt van Fabian van Beek wint VRC in de slotseconde van Veenendaal. Gert Jan Snijders (Veenendaal) scoorde de openingstreffer, waarna Mitch van den Berg (VRC), Adil el Bissis (Veenendaal), Khalid Oulad Ahmed (VRC) ook een doelpunt produceerden. Van Beek (VRC) werd daarna de matchwinnaar. 

14.20 uur: VRC en Veenendaal hebben afgetrapt. Zij spelen de tweede wedstrijd van het toernooi. Beide ploegen komen, net als DOVO en Renswoude, uit in poule B. 

14.18 uur: Nog geen vuurwerk bij DOVO, maar zij winnen wel. Door doelpunten van Simon van Zeelst en Lars Middelwijk wordt Renswoude met 2-1 verslagen. Bij laatstgenoemde scoorde Aslam Benbouker. 

14.00 uur: Simon van Zeelst (DOVO) heeft het toernooi gestart. DOVO neemt het op tegen Renswoude. 

13.37 uur: Het toernooi begint om 14.00 uur. Dan trappen DOVO en Renswoude het toernooi af.

13.25 uur: In poule A spelen GVVV, De Merino's, Advendo'57 en sv Panter. In poule B moeten DOVO, Veenendaal, VRC en Renswoude tegen elkaar.