• Ted Walker

Veenendaal-trainer loopt leeg na nederlaag tegen Blauw Geel'55

VEENENDAAL ,,Ik baal er enorm van dat ik dit moet zeggen, maar ik doe het toch", zo begon Veenendaal-trainer Habib al Mohsinawi aan zijn analyse over het duel tegen koploper Blauw Geel'55. ,,Deze scheidsrechter... écht, dit kan niet meer."

door Jeroen van der Veer

Natuurlijk kan iedereen denken dat Al Mohsinawi zocht naar excuses om de 1-0 nederlaag te verbloemen, maar zelfs bij Blauw Geel'55 waren ze het met de Veenendaal-trainer eens. ,,Bij vrijwel elke beslissing kon je je vraagtekens zetten. Hij floot om de meest gekke dingen en strafschoppen gaf hij niet. Nou, sorry hoor...maar zo'n man hoort niet meer op een veld. Dit is niet de eerste keer dat hij ons te pakken heeft genomen."

In de eerste helft werd Stephan van Grootveld in de zestienmeter onderuit gehaald en terwijl iedereen er overtuigd van was dat er een strafschop volgde, gebeurde er wat anders. ,,Hij legde de bal erbuiten; vrije trap. Want tja, dat had hij gezien vanaf de middencirkel."

NIETS VERWIJTEN Aan de andere kant kreeg Blauw Geel'55 wel een strafschop, maar deze werd over het doel geschoten. Hierdoor bleef het 0-0 en vergat de scheidsrechter ook in de tweede helft Veenendaal een penalty te geven. ,,Het was een typische 0-0 wedstrijd, maar Blauw Geel'55 scoorde in de slotfase. Complimenten voor die ploeg, want zij zijn het beste team uit de competitie. Wij hadden meer verdiend, vond ik, maar ik kan mijn jongens niets verwijten. We hebben niet van Blauw Geel'55 verloren, maar van de scheidsrechter."