• Service en vakkundigheid staan bij het team van Zonnenberg Makelaardij centraal.

    Zonnenberg Makelaardij

Zonnenberg Makelaardij 3.0

Advertorial

VEENENDAAL Zonnenberg Makelaardij is in beweging. En hoe. Het kantoor in Veenendaal krijgt vanwege een ingrijpende interne verbouwing een compleet andere look, waarmee het tienkoppige team helemaal voorbereid is op een zonnige toekomst. Het kantoor, dat ook een vestiging in Rhenen heeft, viert dit jaar het 15-jarig bestaan met als dagelijkse motto: 'De verkoop van uw woning, van start tot eind geregeld'. Service en meedenken zijn heel gewoon.

Feike Klomp

Eigenaar Wistik Zonnenberg: ,,Sinds de inschrijving als makelaarskantoor in 2004 is er veel gebeurd. Vol enthousiasme pakte ik, samen met het team, het makelaarsvak op. We hebben de crisis overleefd, en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een van de grotere stabiele spelers in de 'Veense' woningmarkt. Daarnaast versterken de twee kantoren in Veenendaal en Rhenen elkaar. Dat merken we aan de reacties van onze klanten."

VERBOUWING Op dit moment ondergaat de Veenendaalse vestiging een complete metamorfose, benadrukt Zonnenberg: ,,Er komen bijvoorbeeld nieuwe meer ergonomische werkplekken, in een moderne omgeving. En dat komt zowel de medewerkers als de klant weer ten goede. Daarnaast voeren we meer moderniseringen in het interieur door. De verwachting is dat het Veenendaalse kantoor medio half juni de deuren weer opent. Uiteraard zijn we ondertussen gewoon telefonisch bereikbaar en bent u voor vragen en advies van harte welkom in de Rhenense vestiging."

Het dienstenpakket is breed. Van een gratis waardebepaling, verkoop, aankoop, hypotheek advies, taxaties tot plantontwikkeling is het makelaarskantoor uw partner. ,,Voor het vinden van de juiste passende hypotheek werken we constructief samen met hypotheekadviseur Jimmy Spelbos, werkzaam bij Velthuyse & Mulder. Niet voor niets streven wij dagelijks naar het hoogste servicelevel om kopers en woningzoekenden goed van dienst te zijn. Dat nemen we heel serieus."

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning in Veenendaal? Zonnenberg Makelaardij helpt. ,,In de geliefde woonwijk Veenendaal-West wordt een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd (plan Schadijk/twee 2-onder-1-kapwoningen). Daarnaast zijn we uw vakkundige partij bij het nog te realiseren nieuwbouwproject bij de Veense Poort (7 woningen)."

Meer weten? ,,Neem dan vrijblijvend contact op voor gratis advies, ook als u op de langere termijn verhuis- of koopplannen heeft. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. De teams in Veenendaal en Rhenen staan voor u klaar."

a        [Zonnenberg Makelaardij. Kantoor Veenendaal: Kerkewijk 108, 3904 JG Veenendaal. T: 0318-559600. Kantoor Rhenen: Frederik van de Paltshof 12, 3911 LB Rhenen. T: 0317-228018. E: info@zonnenbergmakelaardij.nl I: www.zonnenbergmakelaardij.nl