Messing tegen zanger plast op ventilator tijdens festivaloptreden (NSFW)

Noot van de redactie: dit artikel bevat grafische informatie en een NSFW-video. Kijk naar eigen inzicht.

Tot zover de social distancing! Tijdens het optreden van Brass Against op het Welcome to Rockville-festival gisteravond (11 november), urineerde zangeres Sophia Urista op het gezicht van een fan – terwijl de band ‘Wake Up’ van Rage Against the Machine coverde.

Brass Against staat bekend om hun unieke covers van nummers van bands als RATM en Tool – in feite ondersteunen ze Tool’s Europese tour in 2022 – maar van alle acts op een groot rock- en metalfestival om deze stunt uit te voeren, zouden ze’ niet bovenaan de lijst staan.

De NSFW-video laat zien dat Urista een mannelijke fan oproept met een camera op zijn hoofd op het podium. Vervolgens zegt ze dat hij moet gaan liggen terwijl ze haar broek naar beneden trekt en recht in zijn gezicht plast, terwijl ze de RATM-klassieker blijft bedekken. Aan het einde staat de fan op en spuugt de urine het publiek in.

Naast de duizenden concertbezoekers op het Welcome to Rockville-festijn in Daytona Beach, Florida, werd het incident ook kort bijgewoond door fans over de hele wereld die keken op een Twitch-livestream, die onmiddellijk werd afgebroken. Het werd ook uitgezonden op de gigantische videoschermen aan weerszijden van het podium.

De hele scène doet denken aan wijlen shock-punker GG Allin, die bekend stond om zijn verontrustende capriolen op het podium, vaak met urine en ontlasting. Brass Against lijkt echter spijt te hebben van het incident, aangezien ze zich op Twitter verontschuldigen en schrijven: “Het spijt ons echt. Niet wie we zijn als band’, en ‘We zijn nog steeds aan het verwerken.. dit was zeer onverwacht.’

Update: In een uitspraak gepost op Twitter, schreef Brass Against: “We hebben gisteravond een geweldige tijd gehad in Welcome to Rockville. Sophia liet zich meeslepen. Dat is niet iets wat de rest van ons verwachtte, en het is niet iets dat je terug zult zien op onze shows. Bedankt dat je het gisteravond hebt gebracht, Daytona.’

Door fans gefilmde video van het schokkende incident is te zien in de onderstaande beelden. Zoals gezegd is de video erg NSFW.

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart