Taylor Swift onthult maar al te goed: The Short Film: Watch

Nu we allemaal klaar zijn met het wegvegen van onze tranen van het luisteren naar Taylor Swift’s nieuwe 10 minuten durende versie van “All Too Well”, beginnen de waterwerken meteen weer met de begeleidende korte film, die nu uit is. Met in de hoofdrol Sadie Sink (van Vreemde dingen roem) als Her en tiener-hartenbreker-die-op de een of andere manier 30 Dylan O’Brien als hem is geworden, Al te goed: de korte film is geschreven en geregisseerd door Swift, die ook zijn opwachting maakt.

Maar al te goed werd opgenomen op 35 mm-film door cameraman Rina Yang, wiens cv muziekvideo’s bevat van Dua Lipa, FKA Twigs, Zara Larsson en Porches. De korte film opent met een citaat van Pablo Neruda en biedt, verhalend gezien, een relatief letterlijke interpretatie van de verhalende beats van het nummer, terwijl het ook een dromerige, Instagram-ready glimp geeft van de emoties die gepaard gaan met een onevenwichtige maar toch gepassioneerde affaire.

De casting van de daadwerkelijke 19-jarige Sink tegenover O’Brien is misschien wel het meest puntige deel van de productie, en benadrukt Swift’s eigen leeftijd gedurende de tijdsperiode die door dit nummer wordt opgetekend, aangezien de relatie tussen de twee geliefden snel een hoogtepunt bereikt voordat ze uit elkaar brokkelt . Terwijl het recente werk van Sink ons ​​heeft geconditioneerd om aan te nemen dat er een soort bovennatuurlijke terreur in het verschiet ligt, in plaats daarvan Maar al te goed zet een soft focus lens op de verschrikkingen van liefdesverdriet. Swift’s beloofde verschijning komt in de vorm van Haar, Later, die een succesvolle roman heeft geschreven over haar relatie met Hem – terwijl Hij toekijkt van buiten een boekwinkel die signeert, wetende wat ze verloren heeft.

Swift plaagde de korte film gisteren (11 november) op sociale media. “Plan je kijkfeestjes of pak je deken en rol je op tot een bal”, schreef ze op Twitter; wat ons betreft, we gaan voor het laatste. Kijk maar Al te goed: de korte film onderstaand.

De 10 minuten durende versie van “All Too Well” verschijnt op Rood (Taylor’s versie), een track-by-track heropname van Swift’s pop-crossover-album uit 2012. Kijk waar het origineel is rood landt in de Gevolg personeelsrangschikking van alle Swift-albums. Ondertussen is Jake Gyllenhaal nergens te bekennen.

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart