Waarom je de Netflix Heist-film moet kijken

Ik moet dit zeggen voor Rode kennisgeving — het weet precies wat voor soort film het is: een mashup van een klassiek kappertjesverhaal en Indiana Jones dat is zich volledig bewust van hoe de betrokken sterrenkracht mensen naar binnen zal trekken, en zorgt er dus voor dat de genoemde sterren (Ryan Reynolds, Dwayne Johnson en Gal Gadot) voorop en in het midden worden geplaatst.

Regisseur Rawson Marshall Thurber zorgt er ook voor dat alle 118 minuten van de film in een snel tempo doorgaan, met onderweg veel actiescènes, wendingen en overvallen. Het begint met de beruchte kunstdief Nolan Booth (Reynolds) die een van de drie legendarische (en ongelooflijk waardevolle) eieren van Cleopatra probeert te stelen, terwijl speciaal agent John Hartley (Johnson) vastbesloten is hem op te sporen en tegen te houden, en zo een wereldbol op te bouwen. -dravend avontuur boordevol legitieme lachwekkende momenten van komedie.

Er is een idee dat als het geen serieuze kanshebber is, zoals De kracht van de hond of passeren, Originele Netflix-films zijn geen ‘echte’ films. Maar echt gepraat, de overgrote meerderheid van Rode kennisgeving‘s kijkers zullen het na een lange dag op Netflix bekijken en waarderen het gemak van de bioscoop naast de blockbuster die beschikbaar is in hun huis. Ze zullen een leuke tijd hebben. Rode kennisgeving is geen hoge kunst, maar dat is niet altijd wat je nodig hebt. Soms heb je twee filmsterren nodig die op zoek zijn naar verloren schatten en dingen laten ontploffen.

Om over deze film in algemene streken te praten, betekent het verminderen op manieren die het plezier eruit smoren. Laten we in plaats daarvan alle redenen op een rijtje zetten waarom Rode kennisgeving is verre van de slechtste kijkkeuze die er is, en misschien zelfs de moeite waard.

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart