“Ik heb het om mijn gezicht gedaan, gewoon om te weten dat ik het kon”

Joe Rogan zegt dat hij de baas is over zijn eigen lichaam, en deze keer heeft het niets te maken met het COVID-19-vaccin. In een recente aflevering van De Joe Rogan-ervaring, de komiek en podcast-presentator beweerde dat hij orale seks op zichzelf kon uitvoeren.

Rogan had uitgelegd hoe hij zijn eigen kont gaat scheren en zei: “Ik spreid mijn benen uit elkaar en ga met mijn hoofd tussen de benen.” Zijn gesprekspartners Ari Shaffir, Mark Normand en Shane Gillis uitten hun twijfel, waarop Rogan antwoordde: “Ik zou mijn eigen lul kunnen zuigen als ik dat zou willen.” Rogan voegde toe: “Ik ben superflexibel. Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik heb het om mijn gezicht gedaan om te weten dat ik het zou kunnen.”

Terwijl de drie andere mannen protesteerden, drong Rogan aan. “Ik kan mijn lichaam plat maken. Je weet dat ik het kan. Je herinnert je die keer dat Burt zei: ‘Kun je een splitsing doen’ en ik viel gewoon neer en deed een splitsing’, zei hij. “Als je je hoofd kunt buigen en helemaal plat kunt gaan, waar denk je dat je gezicht is en waar is je lul?”

‘Ik zou het kunnen,’ zei hij opnieuw. “Ik ben er vrij zeker van.” Als je klaar bent met opruimen nadat je in je eigen mond hebt overgegeven, kun je de onderstaande clip bekijken.

Rogan blijft ongebruikelijke meningen hebben over dingen die mensen wel en niet met hun eigen lichaam moeten doen. Eerder dit jaar zei hij tegen jongeren dat ze zich niet moesten laten vaccineren, en vorige maand suggereerde hij dat president Biden deed alsof hij een boostervaccinatie kreeg.

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart