Britney Spears’ Conservatorium beëindigd | Hooivork

Britney Spears is officieel vrij van het conservatorschap dat haar leven sinds 2008 beheerst. Rechter Brenda Penny van het Hooggerechtshof van Los Angeles heeft het conservatorium vandaag (12 november) beëindigd. “Ik denk dat ik de rest van de dag ga huilen !!!! Beste dag ooit’, schreef Spears in een… Instagram-bericht.

Spears werkt sinds ten minste 2014 aan het beëindigen van het conservatorium onder toezicht van haar vader James “Jamie” Spears. In de nasleep van Britney’s verhitte getuigenis in juni en meerdere juridische uitdagingen sindsdien, diende Jamie Spears begin september in om het conservatorium te beëindigen. Hij werd aan het einde van de maand formeel geschorst, na het uitbrengen van het bericht van de New York Times. Britney Spears besturen documentaire, waarin een voormalig beveiligingsmedewerker beweerde dat er opnameapparatuur in de slaapkamer van de zangeres was geplaatst. Mathew S. Rosengart, de advocaat van Britney Spears, had begin november verzocht om vrijgave van alle informatie met betrekking tot de vermeende surveillance.

Toen de voogdij in de loop van de zomer begon af te brokkelen door de rechtbank in Los Angeles, rapporteerde verder van… De tijden en De New Yorker onthulde details over het zeer gecontroleerde leven van Spears van de afgelopen twaalf jaar. In recentere maanden is Spears openhartiger geworden over haar toegenomen onafhankelijkheid en haar relaties met andere familieleden die ze ervan beschuldigde te profiteren van het conservatorium, waaronder haar moeder en zus.

Lees Pitchfork’s “A Timeline of the Connections Between Britney Spears’ Music and Her Conservatorship Fight.”

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart