Stream de beelden van Post Malone en The Weeknd

Eerder deze maand deelden Post Malone en The Weeknd de nieuwe single ‘One Right Now’, die ogenschijnlijk gaat over slapen met tonnen vrouwen, maar waarin ze allebei ‘jou’ zingen, alsof ze voor elkaar zingen. Nu hebben ze een “One Right Now”-muziekvideo gedeeld waarin ze vastbesloten zijn elkaar te vermoorden, wat schijnbaar het feit bevestigt dat, in de wereld van het nummer, het poppaar onlangs aan het neuken was.

“Je zegt dat je van me houdt, maar het kan me niet schelen,” ze croonen om de beurt, “dat ik mijn hand brak op dezelfde muur waar je me vertelde dat hij je neukte.” Dit dubbele verraad heeft beide mannen woedend gemaakt, en in de video ‘One Right Now’ wordt de ruzie van deze minnaar gewelddadig. Ze nemen het op tegen, grote gespannen geweren in de hand, spuwen kogels over hun vijanden en kronkelen terwijl ze vol met lood worden gepompt. Uiteindelijk voltooit Post Malone The Weeknd net voordat The Weeknd Post Malone afmaakt. Bekijk de muziekvideo voor “One Right Now” hieronder.

“One Right Now” is de eerste single van het binnenkort aangekondigde album van Post Malone, de opvolger van het album uit 2019 Bloeden in Hollywood. Wat The Weeknd betreft, hij plaagde onlangs zijn eigen nieuwe album met een promo die aangeeft dat ‘The Dawn Is Coming’, en deelde hij de eerste single ‘Take My Breath’. Vorige week werkte hij samen met Rosalía aan haar nieuwe nummer ‘La Fama’.

creditSource link

Bduproductie.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart